Καθώς το παιδί σας προχωράει και γίνεται πιο ανταγωνιστικό, ο αθλητισμός μπορεί να γίνει πιο δαπανηρός και χρονοβόρος για τις οικογένειες – και αυτό συμβαίνει συχνά στις συνομιλίες για το επίπεδο δέσμευσης. Περισσότερες ταξιδιωτικές απαιτήσεις και ιδιωτικά μαθήματα μπορούν γρήγορα να αυξήσουν το μέσο κόστος του αθλήματος και να αυξήσουν τη δέσμευση χρόνου που χρειάζονται οι αθλητές και οι γονείς. Αλλά υπάρχουν ακόμα μεγάλα οφέλη για τη συμμετοχή στον αθλητισμό – όπως είναι το ελκυστικό χαρακτηριστικό στις εφαρμογές κολλεγίων.

Μερικά από τα πιο ακριβά αθλήματα που παίζουν σε ανταγωνιστικό επίπεδο, με τα πιο δαπανηρά πρωταθλήματα που εκτελούνται συχνά στη χειμερινή περίοδο, περιλαμβάνουν:

  • Χόκεϊ στον παγο
  • Λακρός
  • Ποδόσφαιρο
  • Μπέιζμπολ

Τα αθλήματα που απαιτούν μικρότερο εξοπλισμό μπορούν να είναι πιο φιλικά προς τον προϋπολογισμό και περιλαμβάνουν:

  • Παρακολούθηση ή διασταύρωση
  • Κολύμπι
Τα καλύτερα αθλήματα για εφήβους

Παρόλο που τα μεγαλύτερα παιδιά μπορεί να βρεθούν σε ένα επιλεγμένο άθλημα, ο Μίλερ προειδοποιεί κατά των υπερβολικών τραυματισμών που μπορεί να συμβεί ως αποτέλεσμα της εξειδίκευσης στον αθλητισμό.

«Οι τραυματισμοί λόγω υπερβολικής βλάβης ευθύνονται για σχεδόν το ήμισυ των αθλητικών ατυχημάτων σε μαθητές μέσης και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και από το 2000 παρατηρείται πενταπλάσια αύξηση στον αριθμό των σοβαρών τραυματισμών στους ώμους και τους αγκώνες μεταξύ παικτών νεολαίας μπέιζμπολ και softball, «Psifiakesgeitonies. «Τα διαφορετικά αθλήματα προκαλούν το σώμα με διάφορους τρόπους και τελικά παράγουν έναν καλύτερο στρογγυλεμένο αθλητή. Όσο τα πολλαπλά αθλήματα συμβάλλουν με θετικό τρόπο στην ποιότητα ζωής ενός παιδιού, δεν βλέπω την ανάγκη να περιοριστεί η συμμετοχή «.

Ωστόσο, καθώς οι περισσότερες απαιτήσεις έχουν τοποθετηθεί στο σώμα μέσω πολλαπλών αθλημάτων, οι γονείς πρέπει να θυμούνται ότι η επαρκής ανάπαυση και η σωστή διατροφή είναι απαραίτητες για τη διατήρηση της μέγιστης απόδοσης και τη μείωση των πιθανών τραυματισμών.

«Η σωστή ισορροπία θα πρέπει να είναι το κύριο επίκεντρο αυτή τη στιγμή,»Psifiakesgeitonies. «Τα αθλήματα δεν πρέπει να αποτελούν δουλειά για τα παιδιά, αλλά δεν πρέπει να γίνεται ανεκτή και η σωματική άσκηση. Τα παιδιά που διασκεδάζουν και μαθαίνουν όλα τα πολλά μαθήματα ζωής από τον αθλητισμό – χωρίς αθλήματα που καταναλώνουν τη ζωή των παικτών ή της οικογένειας – είναι ακριβώς η σωστή ισορροπία »

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here